Nejnovější recenze ze sekce RC modely
- Pěkné auto ,hezká a propracovaná karoserie super zábava na zahradu ,do menšího bahna na písek nebo na zrytou zahrádku. Máme podobný model MN Toyota ale tenhle je o něco lepší.
- Náhradní díly.
- Odolný
Nejdou sehnat některe nahradní dily
Hrajeme si s tím všichni.
- pěkně udělaný
- pevná karosérie
- rychlost tak akorát pro 4 letého kluka
- projede a vyjede skoro všude
- rozvody ke kolům jsou plastové
- během pár dní začal prokluzovat diferenciál u zadních kol
Rozvody ke kolům jsou plastové a nebudí příliš důvěry. Lze sice objednat náhradní díly nebo upgrade na bytelnější díly, ale něco to stojí... Alespoň mi z obchodu nabídly, že pošlou po nafocení poškozený díl v rámci záruky.
- Ještě nebylo použito, dárek
- kompaktni velikost
- auto se vypne po rozebrani vytazenim konektoru z ridici jednotky, bodnul by vypinac
- Kvalitně zabaleno
Byl nám doporučen vedoucím kroužku RC vozidla, jako vhodný pro začátečníka, zatím spokojenost, používán krátce.
- kvalitní zpracování
- optimální rychlost
- 8 kol
- k dokoupení mnoho příslušenství
- Li-ion baterie
OK
super stroj za skvělou cenu
při běžném provozu ve dne zbytečně svítí světla, (nereflektuji na shodu v ČR na denní svícení ) = úspora energie accu
technické zpracování skvělé, špatně navzájem odstíněné LEDky všech světlometů, je to velmi znát i při denním světle
vhodný i na hlubokou orbu, zelená čili vojenská barva se hodí k mému vrtulníku i k tankům, i jednomu rudošskému ze 60ých let
Várobek-auto nemá regulaci rycghlosti, zatáčecí poloměr malý...
Vyhoda ve dvou akumulátorech.
Snadné ovládání i pro 5letého.
- Jediné plus je, že vytažený z krabice vypadá celkem dobře
- Po docela krátkém používání vykazuje obrovské vúle
Auto je asi po týdenním občasném používání zralé tak vystavit na polici. Opotřebení osazení na přední nápravě kde jdou díly plast na plast je třením při otáčení kol tak velké, že počítám brzo upadnou. Jsou díky vúli tak vybočené že pokud nevyměním nápravu, nebude brzo jízdy schopné. Otázka je jestli má smysl investovat do toho další peníze. Zamně určitě ne. Srovnatelné s autama z datartu za osm stovek. Špatná volba. Nebrat
- Jednoduché dobíjení, kvalitní provedení.
Syn byl nadšený! Auto jezdí dost dobře! Určitě doporučuji!
Autíčko je dobře zpracované a jezdí skvěle, baterie vydrží slibovaných 45 technického ježdění.
- Jezdí
- 4x4
- Přední kola jsou jakoby rozviklané
- mnoho ND
- Není ND karoserie
- rychle se opotřebuje
Po 3 měsících aktivního provozu synem (12Let),
*sjeté gumy (2x599kč)
* měněny : horní ramena, náboj kola- stále padalo LP kolo z kloubu (cca 200kč)
* dále koncovky diferenciálu-komplet se rozpadly(369kč)
* poté zdechlo čidlo serva na otáčení kol (cca 400kč)
* a na konec zdechla převodovka (cca 400kč)......... tudíž za cenu případných oprav jsme zakoupily další identický model a původní máme na ND (takže máme 3).
Takže asi tak...........
možná by byla možná reklamace.....ale nezkoušeli jsme
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »