Nejnovější recenze ze sekce RC modely
- Pevný podvozek
- Hezky spracování
- Dostatečně silný motor .
- Celkově odolné auto.
Na první auto je to ideální model. Dobrá velikost, neni extrémně rychlé takže vhodné i pro začátečníka nebo dítě, ale zase dostatečne rychlé pro kopec srandy .
zboží je pod stromeček
- Kvalitní provedení a dostupnost náhradních dílů ovladatelnos skvělá a výkon taky
- již jsem se vyjádřil v dotazníku před chvíli .nebudu to psát znovu...
Dobrý autíčko do terénu a na blbnutí
- Výborné
Velice krásné propracované autíčko,krásné jezdy,batarije vidrzi přibližně ,20minut dobře se ovládá má perfektní jízdní vlastnosti,doporučuji pro všechny kluky,dobrá zábava pro všechny doporučuji vsem
Cena výkon super
- Po rovině a z kopce přejede i hrubé nerovnosti včetně vyšší trávy.
- Na deklarovaných 45° stoupání rozhodně zapomeňte. Zvládne s bídou třicet. Co se týče konstrukce a kol, tak tomu nelze za tu cenu nic vytknout, ale motory jsou opravdu slabé :-(
Pokud máte možnost jezdit v terénu jen po rovině nebo z kopce, tak auto doporučuji, ale jinak ne. Syn měl čínskou čtyřkolku z hračkářského eshopu za 1300,- a zvládla toho podstatně více s menší spotřebou baterií.
- Dle popisu zajímavé, dárek, tak se snad bude líbit
- Rychlost doručení
- Přiměřená cenová hladina
- Není pro mně, tak těžko stanovim nevyhodu
Dárek vnukovi.
- pěkná hračka do interiéru
- nevýhoda ovládače chtělo by to pistolový ovládač jinak v pohodě
doporučuji nákup
stejně jako modrý :-)
je to ale Ježíšek, takže zatím to vypadá dobře a pokud se něco pokazí dám vědět :-)
- perfektní zábava
- trochu nabírá vodu
- akumulátor nejde nabíjet powerbankou(USB)
Na hraní perfektní, jen si asi dokoupím ještě jeden akumulátor.
- Nekomromistní kvalita, jakou od Traxxas čekáte
- Skvělé jízdní vlastnosti
- Nový dobře řešený podvozek
- Úžasná a skvěle fungující stabilizace TSM
- Kvalitní tlumiče
- Osazeno stabilizátory
- Nastavení jízdních parametrů z mobilu přes Traxxas aplikaci
- Skvěle vypadá
- Je potřeba pořešit vnitřní krytí (síťku nebo pevný kryt), proti špíně a kamení, které se při jizdě nahází dovnitř.
- Občas se při přenosu signálu objevují krátká okna, kdy auto najednou nezatočí (přesto že ovladač zatáčí) nebo naopak auto na okamžik vystřelí dopředu (přesto že ovladač jede krokem).
Pokud koupit Slashe, tak jedině ve verzi Ultimate. V opačném případě budete následně dokupovat jiné tlumiče, stabilizátory, TQi modul (atd.) a vyjde Vás to ve finále mnohem dráže. Tohle auto je prostě super!
- malé a agilní
- dobré detaily, kvalitní plasty
- spousta tuningových dílů
- prosvítá karoserie
- nemá vypínač
Super hračka. Sice plastové díly, ale kvalitní výlisky i materiál. Už v základu velmi zábavné a agilní, vše funguje jak má. Určitě doporučuju dokoupit pomalou převodovku, technické ježdění se pak dostane na úplně jiný level. Po internetu se dá sehnat spousta tuningových dílů a vylepšení. V základu se najde pár problémů, ale většina jde celkem snadno vyřešit. Například karoserie u světel prosvítá a je potřeba doplnit hliníkovou pásku. Zadní světla mají v základu kalíšky na ledky, ale ledky ne, na "speciální" konektor baterie jde vyrobit jednoduchá redukce. Nejotravnější je absence vypínače, naštěstí karoserie se sundavá velmi snadno.
OK
Auto je moc pěkné.
- Škoda, že na traktoru není konektor pro nabíjení baterie. Při nabíjení se musí odšroubovat kryt a vyndat z traktoru.
Krásně provedená hračka. LiIon baterie s dlouhou výdrží.
SUPER AUTO
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »