Poradna Traxxas Summit TQi RTR 1:10

Autor: | Vloženo: 15.03.2014 000 17:27 | Témata: Poradna Traxxas Summit TQi RTR 1:10

Ještě poprosím na tuhle odpověď: Jak jemně a pomalu dokáže jet a reagovat v těžším terénu?

např: 0.1, 0.2 km/h a škrábat se pomalu terénem do kopce? To bych ocenil. Hlavně s kamarádem který má vytuněný Teluride. Jemná regulace "plynu"? Hlavně ten poměr převodu 25:1 - chtěl bych znát hodnotu "min" a "max" rychlosti? Jestli můžu s kamarádem taky jet úplně pomaličku a vychytávat si terén a překážky, nebo jestli auto při jemném stisknutí plynu rychle vystartuje a prostě překážku přejede. Moc díky

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    15. března 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,
    ovládání je proporční, tudíž zmáčknete málo, jede pomalu. Zmáčknete víc, jede rychleji. Plynulost min-max a dráha odezvy plynu záleží na převodu či počtu závitů motoru.

    Summit má převodovku, nabízí jak rychlou tak pomalou jízdu. Pomalá může být u libovolného modelu rychlost chůze, záleží však na síle každého modelu. Summit zvládá terén i rychlost, Axial zvládá lépe terén. Resp. v případě SCX10, v případě Wraitha zvládá výborně i rychlost :)
    Axial má na zdolávání terénu vhodnější pneu, lépe se "chytají" v malých rychlostech, ale u Summita to lze "urvat" plynem. Záleží jak moc chcete jezdit maketově.

    Všechny zmíněné modely máme skladem na prodejně k okamžitému odběru či expedici ještě v den objednání. Více info o modelech a možnost objednání najdete zde:

    Summit: http://www.rcguru.cz...
    Axial SCX10 a Wraith: http://www.rcguru.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.