Nejnovější recenze ze sekce RC modely
IQ models RC letadlo Mustang P51 RC Gilder 6-osý gyroskop RTF RC_97736 RTF 1:10
Přidáno: 27. prosince 2023
(naposledy upraveno 27. prosince 2023)
Zakoupeno v RCprofi
- lehce ovladatelné , přestože je to můj první RC model v životě :-)
Vanocni darek pro 8-leteho syna. Helikoptera hezky zpracovana, udelala velkou radost. Doufam ze nezklame, zatim funguje vyborne a predcila nase ocekavani.
Amewi RC DIRT CLIMBING SAFARI SUV CRAWLER 4WD RTR 1:10
Ajax
Přidáno: 27. prosince 2023
(naposledy upraveno 27. prosince 2023)
Zakoupeno v RAMON COMMUNICATION
Amewi RC DIRT CLIMBING SAFARI SUV CRAWLER 4WD RTR 1:10
No je to levné provedení, malý rejd, zpětný chod reaguje dost opožděně a potom jakoby v tom cukne a teprve se rozjede. Zapínání je tedy přímo otřesné, když chcete model nastartovat, musíte sundat kapotáž. Je to velmi neparaktické a řekl bych přímo otravné. Než se model vypne, dlouho to trvá. Jinak model jezdí, svítí zatáčí celkem plynule, pérování dostačující pro tento levný model. Síla motoru je dostačující, to modelu určitě nelze vytknout. Truofl bych si říct, že se toto auto mělo spíš prodávat tak do 1000 kč. Skoro 4 500 je docela přehnaná suma. Na první pohled je to krásné autíčko, ale opravdu na první pohled.
- Pěkný design
- Plastové šasi - odolnost vypadá rozhodně jinak.
- Obtížná manévrovatelnost - velmi obtížně se vyrovnává i velmi lehký poryv (jinak bezvětří)
- Baterie vydrží na jedno nabití max. 10 min.
Produkt jsem dostal dárkem a obtížně se říká, že to byl přešlap.
Shodou okolností jsem viděl létat 20 min. v kuse jiný typ stejně velkého vrtulníku. Ovladatelnost byla úplně někde jinde - o manévrech, které vrtulník prováděl by se mi s tímto produktem mohlo pouze zdát.
- Auto pěkně jede
- Vysílačka přišla bez krytu na baterie
- Po necelých dvou dnech od prvního zapnutí už odešel pastorek v zadním diferenciálu a z auta se stala předokolka.
Auto je re-brand čínské značky MN Models se všemi klady i zápory. Jede pěkně, syn si vyhraje doma i venku. Jenom škoda nekompletního balení a nekvalitního odlitku pastorku v zadním diferenciálu, který nevydržel ani 2 dny. Auto má hodně velkou sbíhavost a tak, při nastavení neutrální pozice kol pro jízdu vpřed, při jízdě vzad zatáčí.
- splnilo očekávání, dobré, za ty peníze.
- nic mi není známo.
Skvělý výkon, velmi dobře ovladatelný no a to odpružení...nečekal jsem takhle živé Rc . Za mě
- Rychlé, silné, dryftuje, super odpružení na každém povrchu. Hodně zábavy za rozumnou cenu.
- Pro zapnutí a vypnutí se musí sundat karosérie na čtyřech závlačkách což je trochu otrava.
pěkný propracovaný
- dlouhá výdrž baterie
- trochu hůře zatáčí
stabilní
Prcek zkoušel, co vydrží model XXL na schodech, asi po 15 minutách zlomil kolo na zadní nápravě.
Náhradní díl cele zadní nápravy (motor, kola) vysel na 470,- , což je v pohodě.
Vybral jsme tento model na základě recenze, dostupnosti dílů a taky akční ceny, která byla super včetně silné baterky a nano spreje
Zatím baterky nevydrží avizované minuty, ale musíte aspoň 3x vybít a nabít, pak to bude v Topu. Vidím, že dlouhé prudké stoupání není pro tento model ideální. Váha omezuje výkon, takže ke konci stoupání již nemá model tolik síly.
- nebyl doručen, nebyl na skladě.
- rychlé doručení
- chybí tištěný manuál v češtině
- model s nálepkami
- pěkný model s nálepkami
Po rozbalení na štědrý den jsem zjistil,že místo modré barvy modelu mám stříbrnou,což jsem si neobjednal,takže pod stromeček jsem si nic nenadělil ,a vyřizoval reklamaci,taky dáreček!
Carson Přepravník dřeva s rukou RTR 1:20
Přidáno: 23. prosince 2023
(naposledy upraveno 23. prosince 2023)
Zakoupeno v RCobchod
vyzkoušel jsem, vše funguje dobře.
dobrá hračka pro děti, mohou si prakticky vyzkoušet ovládání.
Super ale v létě venku to bude lepší.
Rozhodoval jsem se na základě video recenze na YouTube. Za cenu 2tis. bych očekával lepší zpracování dálkového ovladače, lepší balení.
Auto má sílu, velká kola a není rychlé.
Za mě 75%.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »