PARROT AR Drone
Parrot AR.Drone kvadrikoptéra zelená Luxusní a velmi důmyslně propracovaná létající "hračka", která je určena pro dálkové ovládání z Vašeho multifunkčního zařízení Apple... více »
od 5 439 Kč
0% | (0) | |
10% | (1) |
Všechny recenze PARROT AR Drone
Quadrokoptera Ar.Drone ovládněte vzduch skrz svého Androida - YouTube
Před nějakou dobou se nám do redakce dostala Hi-tech hračka s názvem AR.Drone, kterou můžete ovládat pomocí svého mobilního telefonu s Androidem. Jedná se o létající helikoptéru poháněnou čtyřmi nezávislými rotory, odtud také pramení označení kvadrokoptéra. Nemusíte být zrovna malý kluk, aby Vás tato létající hračka nadchla, stačí jednou vyzkoušet a už nebudete chtít jinak. AR.Drone poskytuje nevšední zážitek nejenom Vám, ale i Vašemu okolí. Z vlastních zkušeností víme, že při létání zaujmete nejednoho kolemjdoucího, takže publikum zajištěno :).
Kvadrokoptéra Ar.Drone, ovládněte vzduch skrz svého Androida « Svět Androida Novinky ze světa mobilního operačního systému Android
Celá recenze na www.svetandroida.czRecenze AR Drone Parrot - stabilizovaný vrtulník - kvadrokoptéra
Líbilo by se vám ovládat svým chytrým telefonem speciálně navržený RC model helikoptéry se čtyřmi vrtulemi (kvadrokoptéra) a na displeji pozorovat dění, které tento model zachytí kamerou?
Celá recenze na hracky-hry.nej-re...Parrot AR.Drone
Luxusní a velmi důmyslně propracovaná létající hračka, která je určena pro dálkové ovládání z Vašeho multifunkčního zařízení.
Celá recenze na www.emag.czParrot AR.Drone: Vyzkoušeli jsme novou hi-tech hračku a bavila nás!
AR.Drone je Wi-Fi kvadrikoptéra ovládaná pomocí iPhonu, iPodu Touch či iPadu (a nově také pomocí Androidu), která si již získala celou řadu příznivců po celém světě. V našem testu se dozvíte, co všechno umí a jak se nám s ní létalo :-)
Celá recenze na smartmania.mobilm...Kvadrokoptéra AR.Drone na konferenci Android Devcamp
Velmi cool vecička, která jde ovládat prostřednictvím Vašeho telefonu.
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí