Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Easycopter V4.5 COLIBRI PRO profipack

Přidat recenzi

RC model vrtulníku - RC System - vrtulníky

Jednorotorový elektrovrtulník o hmotnosti pouhých 28g, vyniká vysokou stabilitou a je dodáván v setu s vysílačem 2,4G(mód 1 a 2). síťovým nabíječem, náhradní sadou listů a dvěma... více »

Kde koupit

Frnka Pavel

Přidáno: 15. prosince 2011

Zakoupeno v JINO.cz

Doporučuje produkt
  • Určitě výborná stabilita,tohoto vrtulníčku.Dle videí na Youtube jsem ho mohl porovnat.Kupoval jsem ho pro kluka.Takže mohu posoudit až po Vánocích.

Jak už jsem řekl.dobrá stabilita,dle videí dobrá ovladatelnost,dobrá a vyzkoušená značka od EasyCopteru V2 Lama.Já osobně bych ho doporučil začátečníkům pro nacvičení a dost času na návikové pohyby při pilotování.Vlastní zkušenosti zatím nemám protože to dostane kluk k Vánocům,já létám s Trexem 600N.Takže budeme hodnotit až později ale jak jsem říkal je to osvědčená kvalita,myslím že se vyrovná i Bladeovi v této kategorii.Kluk už nacvičil let s koaxiálem a tedˇ bude sedlat EasyCoptera V4.5 Colibri.Takže začátečník a myslím si že tento vrtulníček ho určitě překvapí.Vrtulníček vypadá moc hezky a dal jsem mu přednost i před Bladem.Myslím že jsem u vás koupil už Merlina Tracera jednorotorového a pocity z létání s tímto strojem byly suprové.Výborná stanbilita ,krásně se s ním létaly osmičky.Dokonce jsem se díky tomuto vrtulníku naučil i couvat atd.Samozřejmě záleží také na šikovnosti pilota.Mějte se hezky a hezké Vánoce.

• Ano (1)

Zakoupeno v JINO.cz

Doporučuje produkt
  • dobrá ovladatelnost,výdrž baterie
  • nic

Myslím,že na přechod z dvourotoru je to dobrý vrtulník na naučení
se s jednorotorovým čtyřkanálem.Vrtulník je v pokročilém modu docela živý,jen venku je to horší-vítr,ale dá se to,když není vyloženě vychřice.

• Ano (3)

• Ne (1)
Ověřený zákazník SAVAGE

Petr Kos

Přidáno: 25. října 2010

(Upraveno 25. října 2010)

Zakoupeno v SAVAGE

• Vše v jednom.
  • Vysílač 2,4 GHz
  • Možnost rychlého přehození modu 1 a 2 .
  • Dostupné a levné náhr. díly.
  • Poměrně velká odolnost vrtulníčku při pádech
  • Za tuto cenu co kompletní set modelu stojí asi nic .

Heli za velmi dobré peníze pro vstup do světa jednorotorových vrtulníků pro začátečníka. Výborný na trénink pro seznámení se s řízením a ovládáním při pozdějším přechodu na " dospělejší modely ", bez nutnosti velkých investic a případných strát při nevyhnutelných pádech začátečníka.

• Ano (8)
  • Ne (1)