Air Hogs vrtulník s výstřely
RC model vrtulníku - Epee - vrtulníky Jedinečná řada dálkově řízených dopravních prostředků, které se vyznačují vysokou kvalitou provedení a odolností. Díky jedinečné stabilizační funkci ocasního rotoru je možné s... více »
od 869 Kč
Všechny recenze Air Hogs vrtulník s výstřely
nespokojený zákazník
Přidáno: 25. prosince 2011
- bohužel nic
- naprosto neovladatelné...laciná napodobenina z číny....bohužel jsem naletěl reklamním blábolům
zakoupil jsem tento vrtulník i přes nepříznivé recenze...protože syn chtěl vrtulník co střílí...a toto byl jediný, který jsem před vánocemi nalezl a byl k doručení ihned...ale kdybych peníze vyhodil oknem bylo by to to samé....reklamace nemožná...protože objednáno od jedné firmy...na dodací faktuře byla druhá firma...a vyzvedával jsem si to u 3 firmy...klasický trik šedých dovozců aby byla reklamace komplikovaná
WoopeXer
Přidáno: 14. listopadu 2011
- je stabilní (snadno se ovládá)
- snadno zaměříte cíl
- tvrdej plat, takže se jen tak nerozbije
- strílení je naprosto bezpecné
- ve vrtulníku jen 2 střeli
- nabíjení přes ovladač, tudiž jsou baterky v něm hnedka vybité
Vrtulník Air Hogs sharpshooter je z tvrdého plastu, tudiž se jen tak nerozbije.Díky ocasnímu rotoru je vrtulník snadno ovladatelny a rychle se nim naučíte lítat.Umí také střílet rakety a je to naprosto bezpečné. Dobře se zaměřuje cíl a tak nemůžee minout.Ale zase nevíhoda je, že ve vrtulníku jsou jen 2 rakety.Kdyby jich bylo víc tak byste nemuseli pořát pristávat a nabíjet rakety.Také je nevíhoda v tom, že se nabíjí přez ovladač, takže se baterky v něm rchle vybijou. Vrtulník dokáže lítat až 20 minut a nabíjí se 30minut. Tento vrtulník je báječný pro pobavení jak pro kluky, tak i pro dospělé. Vřele doporučuji.
Zobrazuji 1 - 4 ze 4 recenzí